Strona 1 z 1

[5800] problem z otworzeniem strony nasza-klasa

PostNapisane: 27 lis 2010, o 18:49
przez agnes_1995
Gdy chcę wejść na stronę nasza-klasa.pl to wyświetla mi się komunikat: "Internet.Nieznana Odpowiedź".Poza tą stroną wszystkie inne działają. Próbowałam z innego telefonu (Nokia 5800) wejść na tą naszą-klasę i działa.
Próbowałam przywrócić ustawienia fabryczne w telefonie, ale wtedy wyskakuje komunikat: "Wyłącz wszystkie aktywne połączenia".
O co chodzi??? I jak to naprawić???
Jeżeli ktoś miał problem z czymś takim, to proszę o pomoc.

jojo87 edit: Tematy mają posiadać sensowne tytuły!

Re: Proszę o pomoc.

PostNapisane: 27 lis 2010, o 18:52
przez Papa_Smerf
Rozłącz/ usuń aktywą siec, z którą jesteś połączny i połącz jeszcze raz. Powinno działac ;).

Re: [5800] problem z otworzeniem strony nasza-klasa

PostNapisane: 27 lis 2010, o 19:46
przez agnes_1995
A jak to zrobić???
Mogę poprosić o dokładny opis???
Tak krok po kroku, jak gdzie wejść???

Re: [5800] problem z otworzeniem strony nasza-klasa

PostNapisane: 27 lis 2010, o 20:31
przez Papa_Smerf
U mnie jest to tak
menu >> Panel sterowania >> łącza >> Kreator WLAN >> najeżdżasz na siec, klikasz ''Opcje", jeśli jest mozliwe to ''Rozłącz''. Jeśli będzie opcja usuń bądź cos w tym stylu to usuń.

Mówię jak to jest na E52, nie na 5800 ;).

Re: [5800] problem z otworzeniem strony nasza-klasa

PostNapisane: 28 lis 2010, o 13:03
przez agnes_1995
Wchodzę w Menu i nie mam czegoś takiego jak Panel Sterowania.Wchodząc w Menu mam:Kalendarz, Kontakty, Muzyka, Internet, Wiadomości, Zdjęcia, Sklep, mapy, Wideo i TV, Ustawienia, Gry, Aplikacje.

[ Dodano: 28 lis 2010, o 13:08 ]
Znalazłam ten WLAN, wchodząc tak:
1.Menu
2.Ustawienia
3.Łączność
4.WLAN
5.Inna (sieć ukryta)
Klikając Opcje mam:
-Pokaż otw.aplikacje
-Rozp. przeglądanie inter.
-Połącz
-Odśwież
-Ustawienia
-Pomoc
-Wyjdź

Re: [5800] problem z otworzeniem strony nasza-klasa

PostNapisane: 28 lis 2010, o 13:08
przez jojo87
agnes_1995, Papa_Smerf wyraźnie pisał, że taka ścieżka jest dla E52 a nie 5800. Ten pierwszy model jest zaliczany do S60v3 a Twój do S60v5. Wejdź w:
Menu >> Ustawienia >> Łączność >> Menedżer połączeń
albo jeśli łączysz się przez Wi-Fi to:
Menu >> Ustawienia >> Łączność >> WLAN

PS. Mój 5700 post.