Wysyłajcie link do filmiku na youtube.com, a ja go ściągnę i wrzucę na server w formacie, jaki sobie wybierzecie ;]
Jak długo będziecie musieli czekać?? Max 2 dni, ponieważ na forum jestem codziennie.
W ramach "zapłaty" proszę o kliknięcie "łapki" w prawym, górnym rogu mojego postu (opcja podziękuj) !
1. W postach należy podać bezpośredni link do filmu w serwisie youtube.com
2. Plik zamieszczany jest na serwerze bez limitów związanych z prędkością pobierania i ilości pobieranych plików.
3. W poście należy podać rozszerzenie filmu.
3.1 Dostępne formaty:
- FLV [320x240]
- MP4 [480x360]
- 3GP [176x144]
- MP3
4. Maksymalny rozmiar pliku to 10 MB ( w przypadku większego rozmiaru będę zmuszony do kompresji, lub zmiany formatu)
5. Gdy użytkownik poprosi o więcej niż 6 filmików potocznym językiem mówiąc go olewam.
6. Jeżeli zauważysz jakikolwiek błąd w moim uploadzie powiadom mnie o tym, a ja postaram się naprawić usterkę.
7. Jak nie wstawię pliku w ciągu 2 dni, wyślijcie mi PW ;]
8. Jeżeli nie uda ci się za pierwszym razem pobrać (link nie będzie działał) spróbuj ponownie za kilka minut (3-5), bo być może właśnie w tym momencie pliki lecą na serwer.
9. Podziel się plusem za dobrze wykonany konwert (opcja podzękuj).
10. Gdy napiszesz ponad 8 postów w tym temacie automatycznie dostajesz plusa
.11. Filmik możecie prze konwertować programem Total Video Conventer
W związku z rozpoczynającym się ostatnim półroczem w gimnazjum będę miał znacznie mniej czasu niż dotychczas i apeluję, że musicie dać mi nieco więcej czasu na prze konwertowanie (w weekend będę na 100%)
jojo87 edit: 1. zakaz używania jaskrawych kolorów, usuwam.
2. wątek jest godny przyklejenia, więc kleję
.jojo87 edit: koniec końców zapomniałem przykleić.
jojo87 edit: nowe zasady tematu, to w takim razie poprawiam tytuł.

przy moim poście